Dé praktijk voor fysiotherapie!!

Nieuws

Recente berichten in media en onderzoeken.

Sinds 2013 zijn wij verbonden aan het Maasstad Netwerk Fysiotherapie & Traumachirurgie.
Na de behandeling door de traumachirurgen komen de patiënten voor vervolgbehandeling bij een van de fysiotherapeuten van het Netwerk. Elke donderdag overleggen wij met de traumatologen over de voortgang van de behandeling. Zo blijven beide zorgverleners op de hoogte van uw herstel en kan er overlegd worden bij eventuele complicaties.

Zie info via onderstaande link:
www.traumanetwerkmaasstad.nl

Sinds juni 2016 nemen wij als praktijk deel aan het RophyR Netwerk van de Hogeschool Rotterdam. Hiermee proberen wij de ontwikkelingen op het gebied van de wetenschappelijke onderbouwing van het handelen als fysiotherapeut dichterbij de dagelijkse praktijk te brengen. In een onderzoek dat medewerkers van de Hogeschool aansturen en waarbij zo mogelijk patiënten van onze praktijk aan kunnen deelnemen, proberen wij mede de kwaliteit van onze praktijk te toetsen en te waarborgen. In de loop van 2017 gaat het eerste onderzoek waarin wij participeren starten.

Vanaf augustus 2016 zijn wij ook verbonden aan het Ikazia netwerk Fysiotherapie en Traumachirurgie. Het overleg vindt hier maandelijks plaats.